10 Ocak 2012 Salı

Project Pan!!

Project pan nedir? Elindeki ürünlerden en az 10 tanesini bitirmeden yeni bir alışveriş yapmayacağın bir proje.. Ben elimdeki, bitirme ihtimalimin yüksek olduğu ya da artık bitsin de kurtulayım dediğim ürünleri göstereceğim bakalım artık bitecek ilk 10 hangileri olacak :)
Bitirme ihtimalim olan ürünlerin toplu resmi..
Not:Resimlerdeki siyah çizgiler ürünlerin seviyelerini gösteriyor.

Vichy Essentielles Yüz Temizleme Jeli: Çok memnun olduğum bir ürün. Baya bereketli çıktı ama bitmedi gitti. Bu bitsin daha avondan aldığım bir tane var artık bayatlamadan onu da bir kullanabilsem keşke...
 Vich Essentielles Nemlendirici Krem: Aşırı kuru bir cildim var ve bu krem bana çok iyi geliyordu. Seviye belirtmeye bile gerek duymadım. 1 hafta anca dayanır. Kutusu temizleme jeliyle aynıydı ama tüpten kullanamayacağım kadar azalınca kesip bunun içine boşalttım :)
Avon Solutions Winter Nemlendirici Maske: Neme hasret yüzüm bu maskeyi hemen emdiği için bol kepçeden kullanıyorum buna rağmen bitmedi ama hala umudum var bitecek :) Bundan sonra Oriflame'ın 2 tane nemlendirici maskesi var dahaa...

True Cover Makyaj Temizleyicisi: Annemin telefonla sipariş ettiği fondötenlerin yanında gelen bir temizleyici. Fazlasıyla yağlı sevdiğimi söyleyemem.
Oriflame Nature Secrets Deodorant: Çok çok çok seviyorum. Stoğumda 3 tane daha var kendisinden daha sonra bahsedeceğim.
Avon Göz Makyaj Temizleyicisi: Bir ay öncesine kadar gözlüklü olduğumdan gözlerime pek bir şey sürmüyordum o yüzden neredeyse hiç kullanılmadı. Ama artık son hız kullanılıp bitirilecek denemek istediğim temizleyiciler var.
Oriflame Milk & Honey Vücut Kremi: Oriflame'ın bambu ve zeytin yağı özlüsü kadar olmasa da sevdim. Elimdeki vücut kremlerini bitirip Body Shop'ın body butterlarını denemek istiyorum.
Naomi Campbell Parfüm: Hafif çiçek kokuları seven biri olarak bu koku bana fazlasıyla ağır geliyor. Elimdeki parfüm stokları hemen bitsin istiyorum ama çookkk zor..
Avon Şeftalili Nemlendirici: Nefret ediyorum bundan. Yüzüme sürdüğüm an sanki alev alıyor, çok yakıyor ml si de fazla olunca atmaya kıyamadım el kremi olarak kullanıyorum. Kokusu muhteşem ve çok kalıcı.
Flormar Tırnak Eti Yumuşatıcı: Çok ilgili(!) bir görevli sayesinde tırnak eti giderici niyetine aldım. Akılsız ben orda kutusunu okuma gereği de görmeden alıp çıktığımdan bunun manikür öncesi eti yumuşatma görevi hariç bir olayı olmadığını fark edemedim. Tırnak etimi kesmeye pek istekli olmasamda sırf bu bitsin diye kesiyorum :D
Avon Tırnak Güçlendiricisi: 2 gün oje sürsem 3.gün tırnaklarım ortadan kırıldığından sık sık kullanıyorum. Çok da memnunum ama Sally Hansen'dan yeni bir tane sipariş etmiştim o yüzden bu hemen bitsin gitsin.

Elite Far: Kutusunu mac e benzetmeye çalışmak yerine kalitesine odaklansalarmış çok süper olurmuş! Bu fardan pembeyi geçtim pembeye yakın bir renk bile elde edilemiyor. Kapağını açtığında bile bir toz bulutu oluşturmasını söylemiyorum bile. Neyse neyse daha iyi daha hızlı biter :D Aydınlatıcı olarak kullanayım da kurtulayım istiyorum. Zaten açık renk farları seviyorum bir taşla iki kuş :)
Verita Far: Bir alışverişimin yanında vermişlerdi. Far görünümlü şey sadece sedef vermeye yönelik üretilmiş herhalde. Ama bunu da severek kullanacağım gibime geliyor.
Flormar 4'lü Far: Veee geldik benim için eziyet olan bir fara! Simli şeylerden nefret e-di-yo-ruumm!!! Ama renkleri çok güzel :s Ay ben hiçbir şeyimi atmaya kıyamıyorum ya. Bu arada bu far baya baya bayaaa eski :D
Flormar Tekli Far: Bu da bendeki eski ürünlerden biri. Renk vermesi kalıcılığı rengi çok güzel. Bitceğini pek sanmıyorum ama bitse de gitse diyorum. Tekli farları bir türlü sevemedim ama o kocaman paletler yok mu o paletler ah ahh Sephora...
Oriflame Urban Shield Fondöten: Daha sonra bahsediceğim ürünler arasında.
Oriflame Göz Altı Kapatıcısı: Bunun da postu yakında.


Oriflame Ruj: Seviyorum seni :) Love pink.
Labrosan Dudak Nemlendiricisi: Artık yeteerrr bit dediğim bir ürün 2 kış düzenli olarak günde 2-3 kez kullandım ama bana mısın demedi ya. Bi bit artık ya bi bit!


Oriflame Allık: İlk ve tek allığım kendisi. Öyle kalmaya da devam edecek gibi. Yanaklarımdaki kırmızılıklar yüzünden pek de kullanamıyorum ama çok heves ediyorum :)
Oriflame Air Soft Powder Pudra: Bu da benim ilk pudram. Kozmetikte yaptığım en büyük hata karşınızda duruyor. Ben kiimmm toz pudra kullanmak kim. Bitsin artık bu çile :)

Sizinde fark ettiğiniz üzere elimdekiler Oriflame ve Avon ağırlıklı. İkisinden de bir dönem temsilcilik yaptığımdan eve yığmışım onları :) Burdakilerin büyük bir çoğunluğunu yavaş yavaş tekli olarak tanıtmaya başlıyacağım. Tabi daha bir de buz dağının görünmeyen kısmı var :) Bakalım hangileri bitecek ne zaman bitecek? Şimdi en az 10 tanesi bitene kadar alışveriş yapamayacağım ya birden bire nasıl alışveriş yapasım geldi yaa :/ Ben bunları bitirene kadar kim bilir neler indirime girecek yaaaaa :(( Başaracağım en kısa zamanda bitireceğim inanıyorum ben kendime ya yani umarım pek de emin olamadım şimdi :s 2 hafta sonra bir güncelleme yapıp son durumu paylaşacağım sizinle. Şimdilik hoşçakalın :)

5 yorum:

  1. cnm farlar zor biter o kadar çok koymasaydın projecte,kendimden biliyorum projecte giren far aynı sağlamlıkta çıkıyor.:)

    YanıtlaSil
  2. o farlar büyük ihtimalle çöpe gidicek zaten bitirme umudum yok :)

    YanıtlaSil
  3. Blogun hayırlı olsun :) Az önce keşfettim ve hemen takibe aldım.
    Naomi Campbell Parfümünü Gratiste koklamış ve çok beğenmiştim. Durdukça güzelleşen bir kokusu var bence. Elimdeki parfümler bittiği zaman koşa koşa gidip alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ben senin en büyük takipçilerindenim sanırım hergün ne paylaşmışsın diye büyük bi heyecanla bloguna giriyorum :)Naomi Campbell hakkındaki yorumuna kesinlikle katılıyorum başta çok ağır koksa da kaldıkça çok hoş bi hal alıyo :)

      Sil
  4. izleyicin oldum.makyaj ilgi alanım:)
    çekilişime seni de bekliyorum canım.

    YanıtlaSil