5 Şubat 2012 Pazar

Alışveriş #2

Tamam dayanamayıp alışverişe gittiğimi itiraf ediyorum :) Ama eksiklerim vardı yani elimde olup da yedeklemek amaçlı aldığım hiçbir şey yok kii. Hem sevgililer günü nedeniyle her yerde indirimler vardı dayanamadım napiyim :) Şimdii gelelim aldıklarıma...
Watsons Makyaj Pamuğu: İçinde 100 tane var. 2.50 liraya aldım. Bitmişti almam gerekiyordu.
Watsos Smiley Baby: Eyeliner sürme çabalarım devam ediyor. Ama her yerime bulaştırdığımdan ıslak mendil kullanıyorum her seferinde. İçinde 90 tane var. 4 lira.
Watsons Sprey Şişesi: Bir markette gliserin bulabilirsem ev yapımı M.A.C fix + yapıcam. Bunun için aldım. 100 ml'lik. 4 lira.
Watsons Banyo Fırçası: Doktorum programında bu tür fırçalarla yapılan masajların selülitlere iyi geldiği anlatılmıştı. Görünce bir umut diyip kaptım :)
Tonı&Guy Fön Öncesi Koruyucu Sprey: Saçlarıma devamlı maşa yaptığım için ısıdan koruyucu bir spreye ihtiyacım vardı. Elektriklenmeyi engellediğini okuyunca hemen aldım. Çok büyük beklentilerim var. Kullanıp yorumlarımı paylaşacağım. 200 ml ve 32 lira. Ben mi yeni fark ettim yoksa Toni&Guy markası Watsons'a yeni mi geldi?
Flormar Manyetik Oje: Yeni çıkmış sanırım ya da ben yeni gördüm. Mıknatısının şeklini çok beğendim. Çünkü Golden Rose'un düz olan mıknatısı yüzünden baş parmağımı bir türlü yapamıyordum. Bendeki 02 numarası ve 5 lira.
Smashbox Jel Eyeliner: Bir jel eyeliner bulabilmek için çok gezdim. M.A.C'de bitmişti, Sephora'da bulamadım, bunun haricinde sorduğum bir sürü kozmetik dükkanında boş bakışlarla karşılaşıp "Likit eyelinerı kastediyorsunuz buyrun jel eyeliner diye bir şey yok!" diye inatlaştılar benimle . Ama sonunda buldum. Şu küçücük 1.7 gramlık şeye 59 lira verdiğime inanamıyorum. Hala inanamıyorum. Bu benim şu ana kadar aldığım en pahalı kozmetik malzemesi. Ama buna alışmam lazım. Malzemelerimi yavaş yavaş daha kaliteli şeylerle değiştirmeyi düşündüğüm için alışmalıyım.
L'oreal Elseve Arginine Direnç Dökülme Karşıtı Yoğun Bakım: Dönem dönem yoğun saç dökülmeleri yaşıyorum. Şu anda o dönemlerden birinde değilim aslında ama Watsons'da bu ay indirimdeydi. Ben de fırsatı değerlendirdim. 200 ml ve 9,75.
Flormar Oje: Siyah ojem yoktu. Koyu tenli olduğum için bana yakışmayacağı düşüncesindeydim. Yine de denemekten zarar gelmez diyip aldım. Numarası 313 ve 1.25.

Bu kadar harcamadan sonra benden bu aylık bu kadar :) Artık ihtiyacım olan her şey var diye düşünüyorum. O yüzden bittikçe yavaş yavaş daha kaliteli ve de haliyle daha pahalı ürünlere geçiş yapacağım. Aslında aldığım her şey ihtiyaçtı. O yüzden Project Pan'ı bozmuş sayılmam değil mi? 


Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşçakalın :))

6 yorum:

  1. canım ben gliserini eczaneden aldım,eczanelerde daha kolay bulunuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç aklıma gelmemişti son çare pasta malzemesi satan toptancılara gidicektim teşekkürler :)

      Sil
  2. blogunu yeni gördüm güle güle yaz:) bana da beklerim..

    YanıtlaSil
  3. eyeliner'ı nereden aldın ? çok arayıp bulamadım bende sonra oriflameden indirim döneminde 5 liraya kapıverdim gururla:D ama şimdi bitcek diye çok korkuyorum keşke yedekleseymişim:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevil'den aldım ben. Ama ben pek sevemedim. Soluk bir rengi var MAC almak çok daha mantıklı gibi.

      Sil