21 Mayıs 2012 Pazartesi

Oriflame Pure Nature - Nemlendirici Maske

Herkese merhabalar :)) Bugün benim düzenli olarak kullandığım nemlendirici maskemden bahsetmek istiyorum. Bunu 1 alana 1 bedava döneminde Oriflame'den almıştım. Bundan önce Avon Solutions serisinin nemlendirici maskesini kullanıyordum. En azından ikisini kıyaslayarak ne kadar memnun kaldığımı sizinle paylaşabilirim.
Resmin üstüne tıklarsanız büyütülmüş hallerini görebilirsiniz. İçindekiler kısmının resmini çekmeye çalıştım da :) Neyse ben genelde cildim normalden de kuru olduğu için kış aylarında düzenli olarak her banyodan sonra temiz ve neme aç cildime bu maskeyi yapıyorum. Nemlendirmesini seviyorum. Ama Avon'a göre daha az nemlendirme özelliği var ayrıca yine Avona'a göre nemlendirmesinin kalıcılığı az. Bu maske benim banyodan sonra artı nem kaybetmiş cildimi yatıştırmaya ve Ankara'nın ayazında pul pul olmuş yüzüme nem katmaya yardımcı oluyor.
Ürün gördüğünüz gibi jel kıvamında. Resmi çekerken şansıma gelmedi ama içinde tek tük kırmızı toplar var. Tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama 2 kullanımda 1 denk geliyorum. Onlarıda yüzümde ezmeyi seviyorum :D Sürümünde ya da temizlenmesinde herhangi bir sorun yaşamadım. Yüzümde tahriş, kızarıklık veya sivilce yapmadı. Tüm cilt tiplerine uygun olduğunu söylüyor ama ben tüm cilt tiplerinin hoşlanacaklarını sanmıyorum. Maskeden sonra yüzünüzde güzel bir yumuşaklık oluyor.

Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşçakalın :))

3 yorum:

  1. teşekkürler senin blogunu zaten takip ediyorum canım :)

    YanıtlaSil
  2. güzelim ben de yeni keşfettim blogunu, ilgiyle okudum, takibe de aldım)))
    oriflameden ben de maske almıştım, memnun kalıyorsun ama çok beklenti içine de girmemek lazım sanırım.
    sevgilerimle,
    haa bana da beklerim!

    YanıtlaSil
  3. ya resmen yazını okurken beynimde sesini duyabiliyorum :D neyse bana da bekliyorum mutlaka gel çay içeriz :D :D

    http://discotopu.blogspot.com/

    YanıtlaSil