8 Şubat 2012 Çarşamba

Oriflame Beauty Kelebek Makyaj Paleti

Yine bir Oriflame ürünüyle karşınızdayım :) Kelebekli, parlak mor ambalajıyla fazlasıyla dikkat çekici. Kataloglarda nadiren satışa çıkıyor. Katalog fiyatı normalde 64,90 olan bu palet bu ay indirimle 44,90'a düşmüş. Ama yeni kayıtlarda belli bir miktar sipariş verince süper bir indirim sayesinde ben 5 lira gibi komik bi fiyata satın almıştım. Ama ben olsam 44.90'a bunu almak yerine üstüne biraz daha koyup The Balm'ın paletlerinden alırım o da ayrı bir konu :)
Farların ve allıkların üstünde de olan kelebek kabartmaları gerçekten de çok şirin gözüküyor. İçinde 8 tane 0,7 gramlık far, 4 tane 0,5 gramlık dudak parlatıcısı, 2 tane 1,7 gramlık allık bulunuyor. Gelelim benim yapmaya çalıştığım swatchlara...
Koyu renklerin pigmentasyonunu beğensem de açık renklerin kendilerini gösterebilmeleri için 3-5 kat sürmek gerekiyor malesef. Örneğin görünmese de kolumda 4 renk var en sağda hiç belli olmayan yeşil farım var.
Neredeyse her fardaki toz toz olma sorununu bu palettede görüyoruz malesef. Renklerin birbiriyleriyle uyumlarını çok beğendim. Kalıcılıkları orta derecede sayılırlar. Genelde açık tonlarda makyaj yapmayı seviyorsanız bu palet çok uygun olacaktır. Ama en başta da dediğim gibi bunu almaktansa biraz daha araştırıp bu parayı daha iyi hak edecek bir palet almak daha mantıklı olur.
Soldaki ikili allıkların tekli tekli görünümleri, en sağdaki de ikisinin karıştırılmış hali. Pembe şeftali karışımı çok hoş bir allık. Çok renk vermedikleri için de ayrıca seviyorum ben bu allıkları. Genelde dozunu ayarlayamadığımdan palyaço gibi olurum ama bunda istesem bile onu başaramıyorum :)

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşçakalın :))

4 yorum:

  1. Bu paletten bendede var aynı senin aldığın gibi 5 liraya almıştım dediğin çok doğru bu palete katalogtaki para verilmez pigment olayı sıfır sadece kabı ve kabartmaları güzel bi de gramajlarının az olması iyi bari çabuk biter.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu kadar gramajlı şeyi bile bitiremiyorum ben ya :)

      Sil
  2. fix plusla kullan cnm o zaman aynı renkleri elde edersin ve toz toz olup yok olmaz :) güle güle kullan bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler belirgin olmasını istediğimde öyle deniycem bi de :)

      Sil