19 Şubat 2012 Pazar

Flormar Pretty Compact 4'lü Far

Bugün bütün bloglarda okumaktan sıkıldığınız bir farımı göstereceğim size :) Flormarın 4'lü farı. Fiyatını tam olarak bilemiyorum ama ben indirimle 5-6 lira gibi bir şeye almıştım.
Bendeki P045 numarası. Ürün 14 gramlık ömürlük bir far. Farların 3'ü mat birinde ise çok hoş simler var. Benim göz kapağım bayağı çukurlu olduğu için sürdüğüm farların renkleri pek görünemiyor malesef. Bende aydınlık gözler sevdiğim için genelde beyaz sürüp geçiyorum. Ama far alırken de elim hep kahverengilere gidiyor. İstediğim 2 özellikte bu farda birlikte olduğundan sanırım benim favori farım olacak :) 
Renklerini, renk vermelerini, kalıcılıklarını çok seviyorum. Fiyatlarına göre süper bir performans sergiliyorlar. Fırçayla sürmeyi denediğimde biraz toz toz olma sorunu yaşıyorum. Ama süngerli palikatörlerle gayet güzel, hiç sorun yaşamadan sürebiliyorum. 
Pembe haricindekiler kolay bir şekilde renklerini belli ettiler. Ama pembe malesef kutuda durduğu gibi duramıyor kolumda. En büyük eksilerinden biri içinde aynasının olmaması. Kapaklarının birbirine bağlı olmayıp takıp çıkartmalı olması, içinden herhangi bir aplikatör çıkmaması bu farın eksileri. Yakın zamanda bir mua'dan (Make Up Artist) ders almayı planlıyorum. Orda bir iki bişey öğrenip sonrasında makyaj uygulamaları da paylaşmayı düşünüyorum. Beni izlemeye devam edin :P

Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşçakalınn...

5 yorum:

  1. yeni paketi çok güzelmiş:)

    YanıtlaSil
  2. Flormar'ın tekli farlarını da denemenizi tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  3. @luzumsuzizleruzmani Eskisini bilmiyorum ama bu böyle pembe pembe çok şirin duruyor :)

    @Seda T. Yakın zamanda tekli farlarından beyaz ve açık pembesini almayı düşünüyorum yine. Sanki bunları bitirmişim gibi :))

    YanıtlaSil
  4. Işıltılı mı mat mı peki tatlım ?
    http://ezgiyleguzellik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz, pembe ve koyu kahverengi mat. Diğerininde çok hoş ışıltıları var öyle sürüldüğünde çok ben burdayım demiyor ışıltılar :)

      Sil