14 Nisan 2012 Cumartesi

Rimmel London- Stay Matte Pudra

Herkese merhabalar. Yeni bir yazıyla karşınızdayım :) Bugün Rimmel London'ın Stay Matte pudrası hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım. Her yazımda belirttiğim gibi ben kuru ciltliyim. Artık bunu bilmeyen kaldı mı :D Bu yüzden çok da pudra kullandığım söylenemez. Yazın terlememek ya da parlamamak için kullanıyorum genelde. Bu pudra genel olarak bloger ve vlogerlar tarafından çok beğeniliyor. Bendeki 005 Silky Beige rengi. Gelelim benim görüşlerimeee...
İyi yönleri:
+
Kapatıcılığı orta seviye ki bu benim için yeterli.
+Parlamayı yaklaşık olarak 6 saat engellediğini söyleyebilirim.
+Yüzünüze kadifemsi bir yumuşaklık katılıyor.


Sevmediğim Yönleri:
+Ancak bu kadar kullanışsız bir kutu yapılabilirdi. Kapağı yalama oldu.
+İçinde aynası yok ki bence en büyük eksiği.
Kimler kullansa daha iyi olur?
Bence daha çok karma ya da yağlı ciltlilere uygun bir pudra. Gerçekten de cildinizi matlaştırıp öyle de kalmanızı sağlıyor. Fiyat performans olarak bakarsak gayet başarılı. Drugstorelardan makyaj malzemesi almama kararı aldığım için bir daha almayı düşünmüyorum.



Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşçakalın :)

5 yorum:

  1. Güzel post olmuş bilgilendirme için teşekkürler :) fakat içeriğini merak ediyorum arkasında yazan içerik listenin fotoğrafını da çekseydiniz daha iyi olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. resmi ekledim ama bilinçli olarak çekmemiştim çünkü gariptir ki içindekiler kısmı yok ve ben bunu böyle aldım yani kutusu falan da yoktu çözemedim :/

      Sil
    2. Aaa çok şaşırdım ama bazı ürünlerde olmayabiliyor. kutusuzsa ürün yazmaları lazım ama işte yazmamışlar. sağol canım resmi eklemişsin ama işe yaramadı uğraştırdım seni k.bakma .

      Sil
  2. bir ara bende kullanmıştım,fena değil :)

    YanıtlaSil