18 Mart 2012 Pazar

Mim #2

Aslolan Güzellik  beni mimlemiş. Hemen cevaplamak lazım :)

1.HIRS: En ucuz güzellik ürününüz hangisi? En pahalı güzellik ürününüz hangisi?
En ucuzu tabiki ojelerim. En pahalısı da sanırım Smashbox Jel Eyeliner'ım 60 lira ile zirvedeki yerini koruyor tabi şimdilik :)

2.ÖFKE: Hangi güzellik ürünleriyle aşk-nefret ilişkiniz var? (Yani bir bayılıp kullanıyorsunuz, sonra bir dönem nefret ediyorsunuz, sonra yine ona dönüyorsunuz vs.) Hangi güzellik ürününüz bulmakta en zorlandığınız oldu?
Bütün rujlarımla aşk-nefret ilişkisi yaşıyorum. Bir hafta aynı ruju sürüyorum, sonra bu renk bana hiç gitmiyor diyip bırakıyorum, bir hafta sonra yine kullanmaya başlıyorum :) Bulmakta en zorlandığım ürünüm The Balm Mary-Lou Manizer aydınlatıcım. Sevgililer Günü'ne özel Gratis indiriminde ordaki görevli kız "Betty-Lou alın ürün gelince biz sizi haberdar ederiz, değişim yaparız" demişti. 2 hafta boyunca ses seda çıkmayınca tekrar yollara düşüp mağazayı bastım. Onlara ürün geleli çok olmuş ama bana haber vermeye tenezzül etmemişler.


3.OBURLUK: En lezzetli bulduğunuz güzellik ürünleri neler?(İlla tat olarak değil, bazı ürünler göze de lezzetli gelirler ya, böyle cıvıl cıvıl renkler vs.)
Bende olan olmayan bütün rujlar ve farlar bana çok lezzetli geliyor. Hepsini böyle toptan alasım var :)

4.TEMBELLİK: Hangi güzellik ürünlerini üşengeçlikten çoğu zaman kullanmıyorsunuz?
Fondöten sürmek bana çok uzun geldiği için genelde o aşamayı atlıyorum :) Özel bir şey olmadığı ve makyaj yapmaya vaktim olmadığı sürece de aydınlatıcımı kullanamıyorum. Birkaç saniyelik iş ama nedense atlıyorum hep.

5.GURUR: Hangi güzellik ürünü sizin kendinize daha çok güven duymanızı sağlıyor?
Maskaram. Gözlerimi ve bakışlarımı çok anlamlı bir hale getirdiğini düşünüyorum. 

6.TUTKU: Karşı cinste en çekici bulduğunuz özellikler neler?
Kendine yakışanı giymesi, uzun boylu olması, kaslı olması, renkli gözlü olması ya da gamzesinin olması :)

7.İMRENİŞ: Hangi güzellik ürünlerini hediye olarak almak isterdin?
Hediye olarak zaten herkes bana makyaj malzemesi alsın istiyorum böyle bir sıkıntım var. Ama ne olduğu hiç farketmez yeterki olsun yani :))